Contact

Zonnepanelen

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richten wij ons bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien onze nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze proberen wij de CO-2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

De resultaten van het proefproject (2019) waren positief. Dit betekent dat wij vaker zonnepanelen gaan plaatsen op de daken van eengezinswoningen. Niet elke woning komt hiervoor in aanmerking. Dit heeft onder andere te maken met de geschiktheid van het dak en de ligging ten opzichte van de zon. Arcade heeft onderzocht welke woningen in Westland geschikt zijn voor zonnepanelen. Het plaatsen van de zonnepanelen voeren wij gefaseerd uit. De bewoners van de betreffende woningen krijgen bericht hierover.   

Samenwerking met Wocozon

Arcade werkt samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk die gespecialiseerd is in zonnestroom voor corporaties. Bewoners die de zonnepanelen op hun dak krijgen, hebben er verder geen omkijken naar. Wocozon zorgt ervoor dat een erkende installateur de panelen monteert en aansluit. 

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Klik hier voor de veelgestelde vragen over het proefproject zonnepanelen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@arcadewonen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Zonnepanelen op de daken van woningen aan de Tulpstraat in 's-Gravenzande (Heenweg).