Contact

Wilt u zonnepanelen op uw dak?

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richten wij ons bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien onze nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze proberen wij de CO-2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

Ook plaatsen wij zonnepanelen op daken van eengezinswoningen in Westland. We doen dit op woningen waarvan het dak geschikt is. Niet elke woning komt hiervoor in aanmerking. Dit heeft onder andere te maken met de ligging ten opzichte van de zon. Ook telt het aantal panelen dat wij op het dak kunnen plaatsen mee.

Arcade heeft onderzocht welke woningen in Westland geschikt zijn voor zonnepanelen. Het plaatsen van de zonnepanelen voeren wij gefaseerd uit. De bewoners van de betreffende woningen krijgen bericht hierover.   

Kan ik meedoen?

Worden bij u in de straat door Arcade zonnepanelen geplaatst? En wilt u ook voordeel hebben van goedkope zonnestroom? U kunt zich alsnog aanmelden als u eerder van Wocozon een aanbiedingsbrief ontving. Bent u deze brief kwijt? Neem dan contact op met Wocozon via 085 - 744 10 58.

Samenwerking met Wocozon

Arcade werkt samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk die gespecialiseerd is in zonnestroom voor corporaties. Bewoners die de zonnepanelen op hun dak krijgen, hebben er verder geen omkijken naar. Wocozon zorgt ervoor dat een erkende installateur de panelen monteert en aansluit. 

Wilt u meer informatie?

Klik hier voor de veelgestelde vragen. Of kijk op www.wocozon.nl.

 

Zonnepanelen flyer