Contact

Proefproject zonnepanelen

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richten wij ons bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien onze nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze proberen wij de CO-2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

In het tweede kwartaal van dit jaar starten wij met een proefproject met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland. Met die proef willen we ervaringen opdoen om in de toekomst vaker energiebesparende maatregelen te nemen. De proef is voorbehouden aan een geselecteerd aantal eengezinswoningen in Westland. 

Woonrijen proefproject geselecteerd

Onder toeziend oog van de notaris zijn via loting twee woonrijen geselecteerd om deel te nemen aan het proefproject zonnepanelen. Er was veel belangstelling bij huurders voor zonnepanelen. Ruim 350 van de 900 aangeschreven huurders uit Westland meldden zich aan voor het proefproject. Meerdere complete woonrijen in verschillende kernen van Westland kwamen in aanmerking voor de loting. In totaal zijn er 18 woningen die als eerste kunnen starten met het proefproject zonnepanelen. Het betreft twee woonrijen; een in De Lier en een in Heenweg (’s-Gravenzande). De bewoners van de geselecteerde 18 woningen zijn op de hoogte gebracht.

Op maandag 4 februari 2019 organiseerden wij samen met Wocozon een informatiebijeenkomst voor de geselecteerde bewoners. Tijdens deze bijeenkomst ontvingen de bewoners een persoonlijk aanbieding op basis van hun energieverbruik. 

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Klik hier voor de veel gestelde vragen over het proefproject zonnepanelen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@arcadewonen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.