Contact

Proefproject zonnepanelen

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richten wij ons bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien onze nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze proberen wij de CO-2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

Volgend jaar starten wij een proefproject met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland. Met die proef willen we ervaringen opdoen om in de toekomst vaker energiebesparende maatregelen te nemen. De proef is voorbehouden aan een geselecteerd aantal eengezinswoningen in Westland. Bewoners van deze woningen zijn via een brief uitgenodigd om deel te nemen.

Heeft u een brief ontvangen?

En bent u samen met uw buren enthousiast om deel te nemen? Meldt u zich dan hier voor 14 december 2018 aan. Let op: alle buren in uw rijtje moeten zich aanmelden.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Klik hier voor de veel gestelde vragen over het proefproject zonnepanelen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@arcadewonen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.