Contact

VvE beheer

Elke eigenaar van een appartement krijgt te maken met een Vereniging van Eigenaren. Als eigenaar van een appartement bent u samen met de andere eigenaren verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw.

In de wet is vastgelegd dat een Vereniging van Eigenaren (VvE) actief moet zijn. En dat iedere eigenaar van een appartement automatisch lid is van de VvE. Een goed functionerende Vereniging van Eigenaren (VvE) zorgt ervoor dat de gezamenlijke ruimtes en buitenkant van het appartementengebouw goed onderhouden blijven.

Reparatieverzoek

Heeft u als eigenaar een reparatieverzoek aan een gezamenlijke ruimte of de buitenkant van het gebouw? 
Klik hier om uw reparatie online te melden. Of bel ons op (088) 011 70 03. Meer informatie vindt u hier.

Huurt u een appartement?

Huurt u een woning van ons in een complex waar een VvE is? Dan behartigen wij als eigenaar van de woningen de belangen van de huurders. Meer informatie vindt u hier.

Vergunningnummer AFM: 12043832
Aansluitnummer Kifid: 300.016421


Veelgestelde vragen over vve beheer

Wat doet een VvE allemaal?

De VvE beschermt de belangen van de woningeigenaren in het gebouw. Daarvoor hebben zij een aantal taken.

1. De VvE zorgt voor het onderhoud van het gebouw
De VvE neemt beslissingen over het onderhoud van alle gemeenschappelijke delen in het gebouw. Bijvoorbeeld de gemeenschappelijke ruimten, de buitenkant van het gebouw en installaties in de gemeenschappelijke ruimten, zoals de verwarming, lift en riolering.

2. De VvE zorgt voor schoonmaak en tuinonderhoud
De VvE zorgt dat de gemeenschappelijke ruimten netjes en schoon zijn. Ook geeft de VvE opdracht voor het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin.

3. De VvE zorgt voor huisregels
Het is belangrijk dat iedereen in het gebouw fijn woont. Daarvoor maakt de VvE leefregels. Daarin staat bijvoorbeeld hoe je met elkaar omgaat. Maar bijvoorbeeld ook dat je geen fietsen of andere voorwerpen in gemeenschappelijke ruimten zet.

Hoeveel kost de VvE?

De kosten voor bijdrage VvE zijn gebaseerd op de kosten voor het onderhoud en het beheer van het appartementengebouw. Elke eigenaar betaalt mee. Arcade betaalt de bijdrage voor de huurappartementen. De bijdrage VvE is inclusief servicekosten, deze kosten kunnen veranderen. Bijvoorbeeld als de VvE extra onderhoud wil doen, het schoonmaakprogramma wil aanpassen of meer diensten wil aanbieden. Hierover vragen wij altijd eerst om uw mening.