Contact

Vacature: secretaresse (voor 36 uur per week)

Een van onze secretaresses gaat een nieuwe uitdaging aan binnen onze organisatie. Daarom zoeken we een nieuwe collega!

Betaalbare woningen: veel in het nieuws en een belangrijke maatschappelijke uitdaging. Zorgen voor betaalbare huisvesting is waar woningcorporatie Arcade zich sterk voor maakt. Als secretaresse help jij, samen met je twee collega’s, onze afdelingen met deze uitdaging. Binnen een team dat er voor elkaar is, vind je een baan met veel variatie waarin jouw organisatietalent tot zijn recht komt.

Wat je doet

Je doet geen dag hetzelfde, omdat je met je twee collega’s taken rouleert. Dat kan gaan om de post en correspondentie, inclusief redactie, vergaderingen organiseren en notuleren, of facilitaire diensten, zoals drukwerk bestellen en het aansturen van de schoonmaakdienst. Natuurlijk beheer je ook de agenda en het adressenbestand. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat afdelingen als wonen en vastgoed hun werk optimaal kunnen doen.

Afhankelijk van je competenties en interesses krijg je ook eigen taken en projecten. Zo organiseer je evenementen, bijvoorbeeld rond het slaan van de eerste paal van een nieuw complex. Daarnaast neem je initiatieven om werkprocessen te verbeteren. Voorbeelden van recente initiatieven zijn digitalisering van de correspondentie en het verbeteren van het e-archiveringssysteem. En zie je zulke kansen op de afdelingen, dan pak je die op. Daarmee vergroot je de meerwaarde van het secretariaat.

Je werkt dus als team, maar ook heel zelfstandig, waarbij je natuurlijk wel om hulp mag vragen. Of om de opleiding die je denkt nodig te hebben. We werken nog één of twee dagen per week thuis, maar het liefst zijn we samen op kantoor. Om te overleggen, ideeën uit te wisselen, maar ook gewoon om met elkaar te lachen. Goed om te weten: wij werken viereneenhalve dag per week: vrijdagmiddag start ons weekend.

Wat je krijgt

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. Arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

• Een afgeronde secretaresseopleiding op mbo- of kort hbo-niveau.
• Ervaring met Microsoft Office.
• Goede communicatieskills, die je ook inzet in de correspondentie. Jij brengt de boodschap helder en in de juiste toon over in uitstekend Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
• Een dienstverlenende mentaliteit. Dankzij jou kunnen de medewerkers en managers van de afdelingen zich focussen op hún taken.
• Een gestructureerde én flexibele werkwijze. Want veel variatie maakt het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen je werkzaamheden en makkelijk omgaat met veranderingen in planningen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer info

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Marianne van Rosmalen (directiesecretaresse) of Angela Hamersma (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.