Contact

Vacature: projectmanager nieuwbouw (36 uur per week)

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie in een betrokken team, waarbij je veel contact hebt met gemeenten, aannemers en architecten? Spreekt een ontwikkelportefeuille met uitdagende projecten jou aan? Word projectmanager nieuwbouw bij onze organisatie.

Wat je doet

In de functie van projectmanager nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement vanaf de omgevingsvergunningsaanvraag tot en met de ingebruikname, inclusief de nazorg van jouw bouwprojecten. In de ontwikkelfase ondersteun je de projectontwikkelaar met technische en praktische kennis. Je ondersteunt de projectontwikkelaar bij (meervoudige onderhandse) aanbestedingen en de daarbij horende opdrachtverstrekking. Tijdens de uitvoeringsfase zorg je als directievoerder voor budgetbewaking en goede kwaliteitsborging van de bouw. Zodra projecten klaar zijn voor oplevering draag je deze goed over aan de collega’s van de afdeling wonen en beheer. 

Je zorgt voor een goede kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden, werkt zelfstandig en optimaal samen met collega’s van de eigen, maar ook andere afdelingen, binnen onze organisatie.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 4.130,- en € 5.903,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal K). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden.

Wat jij in huis hebt

  • Minimaal hbo-niveau en een bouwkundige achtergrond.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, oog voor de belangen van externe partijen en een resultaatgerichte en professionele instelling.
  • Inzicht in relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de bouw.
  • Kennis van projectmanagement.
  • Affiniteit met technische ontwikkelingen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag.
Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van bijna 70 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Reinder Zuurmond (manager vastgoed) o of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.