Contact

Vacature: ervaren of aankomend data gedreven assetmanager (voor 36 uur per week)

Deze functie is een mooie combinatie tussen asset- en informatiemanagement. Je schakelt voortdurend tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wat is de stip op de horizon voor het ideale woningbestand over 10, 15 en 20 jaar? Welke stappen moeten gezet worden om die te realiseren? Voor deze en andere vraagstukken zoals verduurzamen, huurprijzen, doelgroepen of betaalbaarheid ontwikkelt de assetmanager beleid. Pro-actief, betrouwbaar en gestructureerd werkt de assetmanager samen met collega’s en externe partijen aan een toekomstbestendige sociale vastgoedportefeuille.

Wat je doet

In deze functie komt data-analyse, informatiemanagement, assetmanagement en volkshuisvesting samen. Én dat bij een corporatie die vastgoed beheert en ook nieuwbouw ontwikkelt.

Jij zorgt voor concrete en hoogwaardige gebieds- en complexplannen die worden vertaald naar meerjaren(onderhouds)plannen en een doelgroepstrategie. De portefeuillemanager, die verantwoordelijk is voor de strategische visie en de totale performance van onze woningportefeuille is jouw samenwerkingspartner.

In het strategisch portefeuilleplan staan maatschappelijke en financiële doelen; het huisvesten van kwetsbare groepen, het betaalbaar houden van woningen voor mensen met een kleine portemonnee en het verduurzamen van woningen. Jij bewaakt de realisatie van deze doelen. Je monitort de prestaties van de organisatie en stelt managementrapportages op aan de hand van gegevens uit onze systemen, marktonderzoeken, het woonruimteverdeelsysteem en onze kwaliteitsmetingen. Ook zorg jij voor de juiste documentatie en vastlegging in ons primaire systeem.

Voor de ontwikkeling en implementatie van beleid zit je regelmatig met stakeholders om tafel, zoals gemeente ambtenaren, de huurdersvereniging en collega corporaties.

Wat je krijgt

Beloning is conform CAO woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s waaronder een opleidingsbudget. Én misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt, collega’s waar je op kunt bouwen en de deur van de directeur-bestuurder die altijd open staat. Een werkomgeving waar inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

•  Afgeronde master opleiding in Real Estate Management of WO opgeleid in een relevante richting zoals vastgoed of bedrijfseconomie;
•  ervaring met assetmanagement, bij voorkeur binnen volkshuisvesting;
•  affiniteit met vastgoed;
•  cijfermatig inzicht en de vaardigheid om zelf managementrapportages op te stellen;
•  goede kennis van automatiseringsprogramma’s, zoals Excel, AM, SBI, Power BI, VABI en Tobias AX;
•  een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze;
•  nog geen werkervaring én wel de juiste opleiding en kennis van volkshuisvesting. Denk jij dat jij de genoemde verantwoordelijkheden aan te kunnen? Reageer dan op deze vacature.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 8.730 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.300 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier uiterlijk 12 juni 2020 in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer info

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Paul Huijsdens (manager wonen) of Floortje van Vuuren (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.