Contact

Vacature: Verhuurmakelaar (36 uur)

Wisselt een woning van huurder, dan kom jij in actie. Als verhuurmakelaar zorg je dat de woning technisch perfect wordt opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Dankzij jou kunnen zij optimaal genieten van een fijn, veilig, duurzaam en betaalbaar thuis. 

Wat je doet

Zegt een bewoner de huur op, dan voer jij de voorinspectie uit. Je kijkt wat hij moet doen om de woning in goede staat op te leveren. Denk hierbij aan schoonmaak, schilderwerk, het vervangen van schakelmateriaal of het terugplaatsen van een standaard keukenblok. Hierover maak je afspraken met de bewoner. Dankzij jou weet hij wat er moet gebeuren en wat het kost als hij het niet doet. Niet iedere vertrekkende huurder is even welwillend. Aan jou de taak om huurders goed te informeren en aan te zetten tot actie. Zo zorg je dat de woning snel opgeleverd wordt en voorkom je leegstand.

Waar nodig geef je ook werkopdrachten aan aannemers. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken, het verwijderen van asbest of het verduurzamen van een woning. De technische staat van een woning nauwkeurig beoordelen, daar blink jij in uit. Is de badkamer aan vernieuwing toe, dan weet jij de aannemer precies te vertellen welk leidingwerk vervangen moet worden en hoeveel nieuw tegelwerk er nodig is. Ook op andere vlakken benut je jouw technische kennis volop. Hoe zit het met afschot? Waar moet kimband worden toegepast? Voor een leek misschien abracadabra, maar voor jou zeker bekend terrein.

Bij de eindinspectie controleer je of de huurder zich aan de afspraken heeft gehouden. Als het huis op orde is, lever je het op aan de nieuwe huurder. Je geeft uitleg en zorgt dat de stukken, zoals het huurcontract, getekend worden.

Wat jouw werk zo interessant maakt is de variatie. Je komt in de Haagse Schilderswijk, maar ook in het uitgestrekte tuinbouwgebied van Westland. En dan weer een dag op kantoor om de administratie nauwkeurig bij te werken. Bovendien is elk mutatieproces anders. Soms krijg je te maken met een gedwongen uitzetting. Of een overleden bewoner zonder nabestaanden. Wat de situatie ook is, jij zet je in om het proces voor alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.229,- en € 4.196,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal H). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget.
En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt met een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Waar je op je collega’s kunt bouwen. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden. In deze functie kun je in overleg met collega’s ook thuiswerken; hierbij gaan we uit van maximaal 35% van je uren, zodat je goed feeling houdt met onze organisatie.

Wat jij in huis hebt

  • Een hbo-diploma vastgoed & makelaardij, een mbo-diploma bouwkunde of aantoonbaar gelijkwaardig niveau op basis van cursussen en ervaring
  • Kennis van huurrecht
  • Kennis van installatietechniek is een pre
  • Sterke communicatieve vaardigheden: je kunt complexe zaken helder uitleggen en weet mensen op een positieve manier aan te zetten tot actie
  • Stressbestendigheid: in onze hectische omgeving bewaar jij de rust
  • Stabiele persoonlijkheid. Iedere huurder heeft zijn eigen verhaal en soms krijg je te maken met lastige problematiek. Hier kun je goed mee omgaan
  • Een flinke dosis proactiviteit en een gestructureerde werkwijze

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met ruim 10.000 verhuureenheden in Westland en Den Haag. Onze vastgoedportefeuille bestaat uit: eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes, kinderopvang en zorgcentra. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met veel aandacht voor het duurzaam huisvesten van onze huurders en woningzoekenden in leefbare buurten en wijken.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Els Scharff (plaatsvervangend manager wonen) of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur), via (0174) – 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 

Deel deze pagina via: