Contact

Vacature: Technisch vastgoedbeheerder

36 uur per week, Naaldwijk/thuis

Veilige, betaalbare en comfortabele woningen; daar ga jij voor als technisch vastgoedbeheerder bij Arcade in Naaldwijk. Je hebt een afwisselende rol en je zorgt dat het beheer en onderhoud van zo’n 10.000 woningen in Westland en Den Haag up-to-date zijn. Met mooie uitdagingen die op je pad komen op uiteenlopende gebieden.

Wat je doet

Jij bent verantwoordelijk voor het contractbeheer en het planmatig onderhoud dat hieruit voortkomt, de meerjarenonderhoudsbegroting, het beheer van vastgoeddata en het brandveilig maken én houden van onze woningen en complexen. Ook zorg je dat we een goed beeld hebben van asbest in ons vastgoed en ben je op dit gebied het aanspreekpunt voor collega’s. Daarnaast adviseer en ondersteun je bij diverse vraagstukken over onder andere het technisch beheer van nieuwe woningen, verduurzaming en veiligheid.

Een afwisselende baan? Reken maar. Het ene moment buig je je over onderhoud of vervanging van cv-ketels. En het andere moment onderzoek je welke technische of energetische ontwikkelingen in de markt onze woningen helpen te verduurzamen. Of word je gevraagd om vanuit jouw perspectief te adviseren over onderhoud bij een nieuwbouwproject. Waar jij ook op focust; altijd staan onze bewoners centraal. Je zorgt dat zij in comfortabele, goed onderhouden, veilige en vooral ook betaalbare woningen kunnen blijven wonen.

Jouw thuisbasis is de afdeling vastgoed op ons kantoor in Naaldwijk, waar je met ongeveer 15 collega’s prettig samenwerkt. We zijn open naar elkaar en we geven en krijgen graag feedback. In deze functie kom je verder veel in contact met bijvoorbeeld collega’s van andere afdelingen, vve-beheerders, installateurs, aannemers en bewoners.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.518,- en € 4.887,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal I). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op collega’s kunt bouwen. Een plek waar de deur van de directeur altijd openstaat. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden. In deze functie kun je in overleg met collega’s ook thuiswerken; hierbij gaan we uit van maximaal 35% van je uren, zodat je goed feeling houdt met onze organisatie.

Wat jij in huis hebt

  • HBO-niveau door een diploma bouwkunde of door ervaring.
  • Kennis van technisch beheer en onderhoud, bijvoorbeeld door ervaring bij een woningcorporatie, aannemer of adviesbureau.
  • Een visie op slim meerjarenonderhoud.
  • Ervaring met het lezen van bouw- en installatietechnische tekeningen.
  • Kennis van wet- en regelgeving, subsidieregelingen en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Kennis van Excel en het beheer van databases.
  • Een op samenwerken gerichte en initiatiefrijke instelling.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met ruim 10.000 verhuureenheden die bestaan uit eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes en diverse ruimtes voor de zorg en kinderopvang in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met veel aandacht voor het duurzaam huisvesten van onze huurders en woningzoekenden in leefbare buurten en wijken.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Reinder Zuurmond (manager vastgoed) of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

 

Deel deze pagina via: