Contact

Vacature: sociaal beheerder (voor 36 uur per week)

Hard werken is het, deze baan als sociaal beheerder bij woningcorporatie Arcade in Naaldwijk. Daar zijn we gewoon eerlijk over. Maar daartegenover staat wel dat je bij onze ondernemende woningcorporatie kunt rekenen op veel zelfstandigheid, variatie in je werkzaamheden en een warm welkom van je collega’s van sociaal beheer.

Wat je doet

Samen met collega’s zet je je in voor het sociaal beheer van ons woningbezit in de gemeenten Westland en Den Haag. Welke wijken onder jouw verantwoordelijkheid vallen, bepalen we in overleg. Voor huurders ben jij het gezicht van Arcade. Je laat je dus ook regelmatig zien en ontdekt wat er leeft in de wijk en achter de voordeuren van woningen. Om de leefbaarheid te verbeteren en woonfraude te voorkomen werk je nauw samen met bewonerscommissies, politie, wijk- en belangenorganisaties en gemeenten. Signaleer je toch aandachts- of actiepunten? Dan kom je met een effectieve aanpak.

Huurders benaderen je rechtstreeks via de telefoon of e-mail, met vragen over hun woonomgeving, sociale meldingen of over het verkrijgen van een urgentie. Jij handelt deze adequaat af. Waar nodig bemiddel je tussen partijen of stel je een juridisch dossier samen. In het klantcontact merk je snel dat mensen hoge verwachtingen van je hebben, maar dat je die niet altijd kunt waarmaken. Door wettelijke kaders heb je immers maar een beperkte speelruimte. Aan jou de taak om hiertussen continu een goede balans te zoeken en hierover duidelijk te communiceren.

Ook het begeleiden van bewoners bij projecten voor groot onderhoud of sloop en nieuwbouw valt binnen jouw takenpakket. Jij zorgt dat mensen hun dagelijks leven zo goed mogelijk kunnen voortzetten. Tot slot vertegenwoordig je Arcade bij de afhandeling van huurcommissiezaken en als eigenaar in VvE-vergaderingen. Goed om te weten: je werkt bij ons vierenhalve dag per week. Af en toe heb je ’s avonds een overleg of vergadering.

Wat je krijgt

Afhankelijk van opleiding en werkervaring een bruto maandsalaris van maximaal € 4.084,- gebaseerd op de CAO Woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op je collega’s kunt bouwen. Waar de deur van de directeur-bestuurder altijd open staat. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.                                                                       

Wat jij in huis hebt

  • Een hbo-diploma sociaal-juridische dienstverlening of vergelijkbaar niveau.
  • Minimaal drie jaar ervaring in de volkshuisvesting en met aanpak van overlast, verbetering van leefbaarheid en conflictbemiddeling.
  • Goede kennis van huurrecht, VvE-beheer en volkshuisvesting. Ontwikkelingen in wet- en regelgeving op dit gebied volg je nauwlettend.
  • Het vermogen om je boodschap helder en begrijpelijk over te brengen aan mensen met verschillende taalniveaus, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Empathisch vermogen: jij kunt je goed inleven in de persoonlijke omstandigheden van huurders en weet hen op een positieve manier tot actie aan te zetten.
  • Een gestructureerde én flexibele werkwijze. Doordat je in een hectische omgeving werkt is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen werkzaamheden en open staat voor veranderingen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 8.730 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.300 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer info

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Paul Huijsdens (manager wonen) of Angela Hamersma (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.