Contact

Vacature: regisseur digitale klantcommunicatie (36 uur)

De mogelijkheden van digitale klantcommunicatie? Die ken én benut jij. Als regisseur digitale klantcommunicatie bij Arcade in Naaldwijk zorg je dat wij de verschillende digitale kanalen optimaal inzetten. Je focust daarbij op de ontwikkeling en het beheer van ons nieuwe klantportaal. Wat de rol extra boeiend maakt? De functie is nieuw binnen onze organisatie en je krijgt dan ook alle ruimte deze zelf vorm te geven.

Wat je doet

Jij neemt de lead in het vormgeven en implementeren van ons digitaal klantportaal. Allereerst onderzoek je de huidige stand van zaken. Dit doe je samen met de projectgroep waarin onder meer de manager wonen en de medewerker pr & communicatie zitten. Wie bezoekt onze site? Welke pagina’s bezoekt men het meest? Welke formulieren worden vaak gebruikt? En welke vragen hebben onze (potentiële) huurders? Op basis van je bevindingen bepaal je welke elementen ons gebruikersvriendelijke klantportaal moet bevatten. Samen met externe partners als de webbouwer realiseer je vervolgens de eerste versie van het portaal.

Daarna zorg je dat ons portaal ‘volwassen’ wordt. Je stelt een heldere contentplanning op en verbetert continu onze online dienstenverlening. Hierbij sta je in nauw contact met alle afdelingen binnen onze organisatie. Heeft een collega een verzoek? Dan onderzoek je, samen met de medewerker pr & communicatie, of dit verzoek past binnen ons communicatiebeleid. Is dit het geval? Dan voer je de aanpassing door. Simpele wijzigingen, zoals een toevoeging aan de kennisbank, pak je zelf op. Voor technisch complexere zaken schakel je de webbouwer in. Dit doe je ook bij storingen. Daarnaast houd je ontwikkelingen in de maatschappij en de klantfeedback in de gaten. En je onderzoekt de mogelijkheid om het portaal uit te breiden met nieuwe functionaliteiten, zoals een app of chatbox.

Richt je je dan alleen op het portaal? Zeker niet. Je kijkt ook kritisch naar onze social media. Hoe kunnen we LinkedIn beter inzetten? Welke reviews krijgen we via Google? Daarnaast initieer je onderzoeken, bijvoorbeeld rondom de vraag of oudere klanten ons goed kunnen vinden. Waar nodig zorg je voor de juiste aanpassingen. Dat je regelmatig zelf een aansprekend nieuwsbericht, artikel of socialmediabericht schrijft en plaatst, is voor jou vanzelfsprekend. Jouw doel? Via heldere online communicatie bijdragen aan de dienstverlening en profilering van onze organisatie.

Wat je krijgt

Een brutomaandsalaris tussen de € 3.518,- en € 4.887,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal I). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s als een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: je komt terecht in een werkomgeving waar je je thuis voelt. Met een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Waar je op je collega’s kunt bouwen en vertrouwen. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden. In deze functie kun je in overleg met je collega’s ook thuiswerken. Hierbij gaan we uit van maximaal 35% van je uren zodat je goed feeling houdt met onze organisatie. Uiteraard zorgen we dat jouw thuiswerkplek dik in orde is. En werk je op kantoor? Dan heb je een fijne werkplek in een prachtig en modern pand met een gastvrije uitstraling.

Wat jij in huis hebt

• HBO werk- en denkniveau.
• Bij voorkeur kennis van automatiseringsprogramma's, SEO, contentmanagementsystemen en het platform ZiG.
• Sterke communicatieve vaardigheden en een zeer goede beheersing van het Nederlands.
• Een ondernemende en collegiale houding, en stevige sociale vaardigheden.
• Integriteit: vertrouwelijke klantgegevens, bedrijfsgegevens en beleidsvoornemens zijn bij jou in goede handen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van bijna 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over deze functie? Bel gerust met Els Scharff (plaatsvervangend manager wonen) of Angela Hamersma (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Deel deze pagina via: