Contact

Vacature: opzichter/werkvoorbereider planmatig onderhoud (36 uur)

De media staan er bol van: betaalbare woningen zijn schaars. Met honderden woningcomplexen maakt Arcade zich sterk voor betaalbare huisvesting voor mensen die dat nodig hebben. Al die complexen en woningen moeten onderhouden worden. Dat is waar jij, samen met je collega’s, als opzichter/werkvoorbereider planmatig onderhoud verantwoordelijk voor bent. Ben jij een bouwkundige met een sociaal hart?

Wat je doet

Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van al onze complexen, inclusief de financiële afhandeling. Denk aan gevelherstel, dakrenovatie, grote verbouwingen, liftrenovatie, maar ook badkamer- en toiletrenovaties. Daarnaast wordt het bestaande bezit versnelt verduurzaamd, waar jij samen met je collega’s een belangrijke rol in vervult. Werk dat belangrijk is voor de kwaliteit van onze complexen en het wooncomfort van onze bewoners.

Je beoordeelt welke werkzaamheden nodig zijn en maakt daarvoor de werkomschrijving. Vervolgens vraag je offertes op, beoordeel je die en verstrek je de opdracht. Ook plan je de werkzaamheden in en houd je toezicht op de uitvoering. Dankzij jouw contacten met bewoners, kunnen de aannemers hun werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren. Na afloop initieer je met ons secretariaat het tevredenheidsonderzoek onder bewoners, behandel je eventuele vragen en regel je de benodigde nazorg met de aannemer. En kom je een mooi compliment tegen? Dan speel je die natuurlijk ook door!

Het bedrijfsbureau is jouw team. Net als jij zetten je tien collega’s graag hun schouders onder het onderhoud van onze complexen. Je werkt zelfstandig, maar we springen bij als je overloopt, want samen halen we resultaten. Je vindt bij ons een team van enthousiaste techneuten, die graag samen lachen. En we hebben elke dag contact om het werk te bespreken, maar ook om te zien hoe het met je gaat.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.716,- en € 4.887,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal I). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

• MBO diploma bouwkunde en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Een aantal jaar ervaring met planmatig onderhoud. Die ervaring is belangrijk, want jij beoordeelt mede of de onderhoudscyclus gehandhaafd kan worden of dat het aangepast moet worden in de meerjaren onderhoudsbegroting. Daarnaast let je bij uitvoering op de bouwkundige details ,omdat je weet wat de gevolgen hiervan kunnen zijn.
• Een goed gevoel voor communicatie met mensen met heel verschillende achtergronden. Je staat ook sterk in je schoenen als er eens meningsverschillen zijn met aannemers of bewoners.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van bijna 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Luc Ghering (coördinator bedrijfsbureau) of Saskia van Vliet (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Deel deze pagina via: