Contact

Vacature: medewerker bedrijfsbureau vastgoed (36 uur)

Zorgen dat onze 8.200 woningen altijd tiptop in orde zijn. En de bewoners 100 procent tevreden. Hier maken wij ons bij Arcade elke dag opnieuw sterk voor. Jij voorop. Want alles wat met onderhoud te maken heeft, regel jij als medewerker bedrijfsbureau vastgoed tot in de puntjes. Van het opvragen van offertes tot het inplannen van werkzaamheden. En van het leveren van input voor de meerjarenbegroting tot het afhandelen van een klacht van een bewoner over een defecte liftdeur.

Wat je doet

Gaat het om planmatig onderhoud en contractbeheer, dan ben jij de spil in onze organisatie en schakel je tussen iedereen die hiermee te maken heeft. Zowel intern als extern met bewoners en onze vele onderhoudspartners. Dit zijn bijvoorbeeld schildersbedrijven, hoveniers, installateurs en aannemers. Jij weet precies welke onderhoudsopdracht bij welke partij uitstaat. Tenslotte heb jij de opdrachten verstrekt. Hiervoor heb je werkomschrijvingen en calculaties gemaakt, aanbestedingsprocedures uitgezet en offertes beoordeeld.

Een belangrijke taak is het beheren van de (meerjaren-)contracten. Jij werkt aan een goede relatie met onze partners en houdt in de gaten of zij de afspraken nakomen. Heeft een aannemer volgens jou te veel meerwerk geteld? Is de planning van het schilderwerk uitgelopen? Dan ga jij het gesprek met de onderhoudspartijen aan. Gelukkig sta jij in onderhandelingen op je strepen.

Er staan ook zo’n 1.500 nieuw te bouwen woningen op de planning. Bij nieuwbouw krijgen wij als woningcorporatie van de bouwbedrijven garantie. Het zijn namelijk ‘onze’ bewoners die ervaren hoe de bouw is uitgevoerd. Komen er van hen klachten binnen? Bijvoorbeeld over een scheurtje in een voeg of een klemmende deur? Dan is het jouw taak om dit zo snel mogelijk op te nemen met het bouwbedrijf of de onderaannemer, en te regelen dat alles volgens de garantie in orde wordt gemaakt. Je ziet toe op de uitvoering en belt ook even met de bewoner om een terugkoppeling te geven.

Jouw ontwikkelmogelijkheden

Bij ons krijg je volop kansen om je verder te ontwikkelen. We nodigen je uit om te laten zien wat je in je mars hebt en uit eigen initiatief zaken op te pakken.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.718,-- en € 3.685,- gebaseerd op de CAO Woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op je collega’s kunt bouwen. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

• Een hbo-diploma bouwkunde.
• Bij voorkeur twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
• Kennis van automatiseringsprogramma’s als Excel, Word, AutoCAD en Tobias AX.
• Goed bouwkundig en cijfermatig inzicht.
• Sterke communicatieve vaardigheden: of het nu gaat om een van onze huurders of een aannemer, jij schakelt makkelijk tussen partijen op allerlei niveaus.
• Goede onderhandelingsskills en overtuigingskracht.
• Een hands-on-mentaliteit en een dienstverlenende en flexibele instelling.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 8.200 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.500 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul hier het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Luc Ghering (coördinator bedrijfsbureau) of Angela Hamersma (personeelsadviseur). Zij zijn bereikbaar via 0174 – 28 23 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.