Contact

Vacature: medewerker bedrijfsbureau

Werken bij een ambitieuze corporatie? Solliciteer dan bij Arcade. Wij zijn een woningcorporatie met 8.000 eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van circa 1.700 woningen in Westland en Den Haag. Bij ons werken 50 gemotiveerde collega’s in een zakelijke, maar informele sfeer.

Medewerker bedrijfsbureau (voor 36 uur per week)

Ons enthousiaste team van het bedrijfsbureau bestaat uit acht medewerkers die zich binnen de afdeling vastgoed onder andere bezig houden met de meerjaren (project en onderhoud) begroting, planning, contractbeheer, inkoop, managementrapportages en werkvoorbereiding planmatig onderhoud.

Als medewerker bedrijfsbureau ben je op veel terreinen actief. Je houdt je bezig met nagenoeg alle facetten van het planmatig onderhoud en contractbeheer. Op basis van werkomschrijvingen en calculaties maak je (concept) aanbestedingen en vraag je offertes aan. Je verstrekt opdrachten aan derden, houdt toezicht op de uitvoer van de planmatige onderhoudswerkzaamheden en bent verantwoordelijk voor het regelmatig afstemmen met derden. Daarnaast beheer je het contractonderhoud en lever je input voor de meerjaren onderhoudsbegroting. 

Op het gebied van nazorg beoordeel je meldingen over de garantie bij nieuwbouw en zorg je voor een adequate naleving van de garantietermijnen. Je bent hierbij aanspreekpunt voor huurders en kopers over (bouwkundige) garantietermijnen. Daarnaast beheer je een informatiesysteem waarin je detailinformatie per woning verzamelt en verwerkt.

Onze nieuwe medewerker bedrijfsbureau heeft...

• Een afgeronde HBO opleiding bouwkunde.
• Bij voorkeur twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie (contractbeheer en planmatig onderhoud.
• Een hands-on mentaliteit, met een dienstverlenende en flexibele instelling.
• Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
• Kennis van automatiseringsprogramma’s (Excel, Word, autocad, Tobias AX).
• Goed bouwkundig en cijfermatig inzicht.
• Goede onderhandelingsvaardigheden/ overtuigingskracht.

Salaris

Wij kennen een goede salariëring, gebaseerd op de CAO Woondiensten, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.

Heb je nog vragen over deze functie?

Bel gerust met Luc Ghering (coördinator bedrijfsbureau) of Saskia van Vliet (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Interesse

Heb je belangstelling in deze functie? Vul dan hier het sollicitatieformulier in. Vóór het aangaan van een dienstverband met onze organisatie moet je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.