Contact

Vacature: bouwkundig opzichter (36 uur)

Door uitbreiding van ons bezit zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Een zelfstandige functie waarbij je het grootste deel van de dag op pad bent. Spreekt dat jou wel aan? Word bouwkundig opzichter bij Arcade in Naaldwijk. Samen met collega’s en aannemers zorg je niet alleen voor een perfecte staat van ons woningbezit, maar ook voor een goede communicatie met onze klanten.

Wat je doet

Vaste prik in jouw werk is het dagelijkse telefonisch spreekuur, waarbij je klanten te woord staat die problemen ervaren of verbeteringen wensen in hun huis. Van lekkages tot keuken- en badkamerrenovaties; allerhande technische complexe uitdagingen komen voorbij. Geen spreekuur? Dan trek jij er meestal op uit. Bijvoorbeeld om een mutatiewoning te inspecteren, even te kijken hoe de voortgang gaat bij een aannemer die aan het werk is of bij een bewoner te checken of de vochtproblemen inmiddels zijn verholpen.

Ja, contact met bewoners is een essentieel onderdeel van jouw functie. Want niet alleen technisch goed werk, maar ook een duidelijke informatievoorziening draagt bij aan de klanttevredenheid. En daar ga jij natuurlijk voor. Dat betekent onder andere dat je bewoners tussentijds informeert over de voortgang en afhandeling van hun probleem, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de aannemers die het onderhoud verrichten. Je monitort contractafspraken, verstrekt opdrachten en praat maandelijks bij met de aannemers. Ondertussen houd je alle administratie up-to-date.

Zie je binnen Arcade mogelijkheden om werkprocessen te optimaliseren? We horen jouw ideeën graag. Samen met je collega’s voorzie je onze huurders van de beste dienstverlening.

Wat je krijgt

Afhankelijk van opleiding en werkervaring een bruto fulltime maandsalaris van maximaal € 4.098,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal H). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

• Minimaal mbo-niveau en een bouwkundige achtergrond.
• Werkervaring in een soortgelijke functie.
• Kennis van en inzicht in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de volkshuisvesting.
• Goede sociale, communicatieve en schrijfvaardigheden in het Nederlands.
• Een dienstverlenende en flexibele instelling: je snapt dat er soms piekmomenten zijn die net even wat extra’s van je vragen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in het Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over onze functie? Bel gerust met Luc Ghering (coördinator bedrijfsbureau) of Saskia van Vliet (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Deel deze pagina via: