Contact

Vacature: administratief medewerker Wonen (32-36 uur)

Veel in het nieuws: de grote vraag naar betaalbare huisvesting. Als administratief medewerker op de afdeling Wonen van woningcorporatie Arcade zorg jij dat de juiste mensen een sociale huurwoning krijgen. En dat er zo min mogelijk leegstand is. Dat doe je in een team met collega’s die jou goed begeleiden en er voor elkaar zijn. Een uitdagende, zelfstandige baan met heel veel verantwoordelijkheid en klantcontact. 

Wat je doet

Na een gefaseerde inwerkperiode pak je het hele verhuurproces op. Dat start met een huuropzegging, die je administratief verwerkt en waarvoor je de voor- en eindinspectie regelt. Met de input van de verhuurmakelaar stel je vervolgens de advertentie op, die je publiceert op Woonnet Haaglanden. Daarna beoordeel je de aanvragen van kandidaten met het woonruimteverdeelsysteem en gegevens van het UWV en de Belastingdienst. Je houdt zowel telefonisch als persoonlijk intakes met kandidaten, met wie je hun aanvragen en mogelijke onjuistheden bespreekt. Ook handel je de afwijzingen af. Met de kandidaat die in aanmerking komt voor de woning, rond je het proces administratief af.

Afhankelijk van je competenties en interesses krijg je ook eigen projecten. Wat voorbeelden van bestaande projecten zijn digitale rapportage, het proces van woningruil en de begeleiding van verkoopwoningen. Wat is jouw specialisme? Je ideeën zijn welkom! Naast de begeleiding van huurprocessen en je projecten beheer je – met je collega’s – de mailbox en beantwoord je telefonisch de vragen van huurders en kandidaten. Ook wissel je met collega’s af om de receptie te bemannen. Je bent op alle vlakken ons visitekaartje!

In het team Verhuur van de afdeling Wonen werk je nauw samen met de verhuurmakelaars en de andere administratief medewerkers. Ons werkgebied is Westland en Den Haag. Dat betekent dat je, net als je collega’s, je sterk maakt voor de huisvesting van mensen met heel verschillende achtergronden en culturen. Wij werken het liefst samen op kantoor. Om te overleggen, te zien hoe het met elkaar gaat en gewoon samen te lachen. Daarnaast hebben we natuurlijk prima thuiswerkfaciliteiten. Goed om te weten: wij werken viereneenhalve dag per week: vrijdagmiddag start ons weekend.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen € 2.684,- en € 3.438,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal F). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt met een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Waar je op je collega’s kunt bouwen.

En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden. In deze functie kun je in overleg met je collega’s ook thuiswerken. Hierbij gaan we uit van maximaal 35% van je uren zodat je goed feeling houdt met onze organisatie.

Wat jij in huis hebt

  • Minimaal mbo-niveau en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Kennis van huurrecht, of de motivatie om die op te doen. 
  • Een aanpakkersmentaliteit gecombineerd met een grote nauwkeurigheid, want je werkt met heel gevoelige gegevens en beïnvloedt de woonkansen van mensen. 
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in uitstekend Nederlands. Je weet je boodschap bij kandidaten en huurders goed te laten landen. Ook sta je stevig in je schoenen als je moeilijkere gesprekken moet voeren.
  • Basiskennis van Engels, waardoor je kunt communiceren met mensen die het Nederlands niet beheersen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met ruim 10.000 verhuureenheden die bestaan uit eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes, en diverse ruimtes voor de zorg en kinderopvang In Westland en Den Haag.. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met veel aandacht voor het duurzaam huisvesten van onze huurders en woningzoekenden in leefbare buurten en wijken.

Reageer direct

Vul het sollicitatieformulier in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over deze functie? Bel gerust met Els Scharff (plaatsvervangend manager wonen) of Angela Hamersma (personeelsadviseur) via (0174) 28 23 00. 

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Deel deze pagina via: