Home Over ons Nieuws en publicaties Laatste nieuws Succesvolle stakeholdersbijeenkomst bij Arcade

Succesvolle stakeholdersbijeenkomst bij Arcade

Op woensdag 3 april 2024 vond onze allereerste stakeholdersbijeenkomst plaats en wat een succes was het! Met een ruime opkomst hebben we samen gekeken naar de prioriteiten voor de toekomst van de woningmarkt in onze regio, zoals nieuwbouw, verduurzaming, betaalbare woningen en leefbare wijken.

De waardevolle input helpt ons om ons portefeuilleplan verder te verfijnen. Onder leiding van dagvoorzitter Suzan Vink zijn we dieper ingegaan op cruciale vragen over wonen in de regio, duurzaamheid en leefbaarheid.

Inspiratie voor de antwoorden op deze vragen kwam onder andere uit de presentaties van de sprekers:
• Berry Blijie (directeur bij ABF) deelde inzichten over de laatste trends in de woningmarkt in onze regio.

• Annique Verkoeijen (senior consultant bij Ortec Finance) en  Ronald Rouwendaal (portefeuillemanager bij Arcade) gaven inzicht in wat deze trends betekenen voor Arcade.

• Derk Windhausen (adviseur en bevlogen volkshuisvester bij Circusvis) inspireerde met zijn visie op veerkrachtige wijken in de toekomst.

Samen maken we het verschil

Door de dialoog met elkaar aan te gaan en inzichten met elkaar te delen, kunnen wij deze gebruiken bij het verder vormgeven van onze strategie voor de komende jaren. Samen met onze stakeholders streven we naar een toekomst waarin goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken voor iedereen mogelijk is. We willen onze dank uitspreken aan alle deelnemers die deze bijeenkomst tot een succes hebben gemaakt. 

Interesse in de presentaties van de sprekers?

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de presentaties van de sprekers, hieronder vindt u de links naar de presentaties.

Sfeerimpressie van de stakeholders bijeenkomst Sfeerimpressie stakeholders bijeenkomst Arcade

Presentaties van strategiemiddag Arcade

ABF-Research presentatie
Presentatie strategiemiddag Arcade
Circusvis presentatie over veerkracht
Onderzoek Circusvis veerkracht in corporatiebezit