Contact

Huurders Bomenbuurt 's-Gravenzande verrast met een kerstcadeau

Het groot onderhoud aan 54 sociale huurwoningen in de Bomenbuurt in ’s-Gravenzande is gereed. Afgelopen week werden de huurders van deze woningen door woningcorporatie Arcade op ludieke wijze bedankt voor hun medewerking en geduld tijdens de onderhoudsperiode. Twee medewerkers van Arcade kwamen langs met een persoonlijke boodschap en een kerstboom.

De meeste bewoners reageerden enthousiast en waren vooral verrast. Zo ook de heer en mevrouw Van der Hout die aan de Hazelaarhof wonen. “Bedankt voor het leuke kerstboompje. Wat een aangename verrassing zo aan het einde van het jaar. We zijn heel blij met de verbouwing. Het is bij ons heel goed verlopen en de overlast was beperkt. Compliment voor alle mensen die hieraan hebben meegewerkt. Wij zijn erg tevreden en genieten elke dag van een warm en behaaglijk huis.”

De woningen zijn zo goed als nieuw

Het groot onderhoud werd uitgevoerd aan 54 sociale huurwoningen gelegen aan de Populierenstraat, Amandelpad, Abeelstraat, Lindenstraat, Hazelaarhof, Elzenhof en Eikenlaan in ‘s-Gravenzande. In april 2019 zijn de werkzaamheden opgestart en geheel volgens planning waren alle woningen begin december 2019 gereed. Het groot onderhoud was met name gericht op het energiezuiniger maken van de woningen. Zo werd de spouwisolatie in de gevel hersteld en plaatsten wij kunststofkozijnen met HR++ beglazing. Woningcorporatie Arcade is trots op het eindresultaat: de woningen zijn comfortabeler en energiezuiniger.

De heer en mevrouw Van der Hout voor hun opgeknapte woning in de Bomenbuurt in ‘s-Gravenzande.

Deel deze pagina via: