Contact

Hoogste punt 66 sociale huurappartementen in De Lier gevierd

Gisteren bereikte de bouw van 66 sociale huurappartementen in De Lier het hoogste punt. Een bijzonder moment om bij stil te staan. Op dinsdag 19 juli 2022 werd het bouwteam door woningcorporatie Arcade getrakteerd op een lekkere lunch. Als de bouw in dit tempo doorgaat, verwacht Arcade de appartementen medio 2023 op te kunnen leveren.

Arcade heeft op dit moment nog 62 woningen in aanbouw aan de Sportlaan in De Lier en bijna 130 nieuwbouwwoningen in Westland in ontwikkeling. Het verhuren en beheren van betaalbare woningen is een van de volkshuisvestelijke kerntaken van Arcade. Door te bouwen kan Arcade deze kerntaak waarmaken en woningzoekenden de kans bieden betaalbaar te wonen.

Over de appartementen Liermolen

De twee appartementengebouwen Liermolen hebben drie verdiepingen en elk gebouw heeft 33 sociale huurappartementen. Tussen de gebouwen komt groen en 67 parkeerplaatsen voor de huurwoningen. Rondom de gebouwen komt een groene zone. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en variëren in grootte van ca. 55 m2 tot 78 m2. Enkele weken voor oplevering publiceert Arcade de woningen op www.woonnet-haaglanden.nl

Deel deze pagina via: