Contact
Sportlaan appartementen

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 42
Aantal vrije sector huurwoningen 20

Kaart

Omschrijving

Aan de Sportlaan in De Lier ontwikkelen wij een kleinschalig nieuwbouwproject met 42 sociale huurappartementen en 20 vrije sector huureengezinswoningen. In mei 2022 is de bouw gestart. Wie hier wil wonen moet nog even geduld hebben. Naar verwachting leveren wij de eerste woningen in het vierde kwartaal 2023 op.

Over de 42 huurappartementen
De 42 sociale huurappartementen komen in een vijflaags appartementengebouw. Er zijn drie verschillende typen driekamerappartementen met een gebruiksoppervlak van circa 70 m2 en een balkon. Onder het gebouw is een overdekte parkeerplaats, een algemene fietsenberging en een scootmobielruimte.

Over de 20 eengezinswoningen
De vrije sector eengezinswoningen met een gebruiksoppervlak van bijna 100 m2 krijgen een ruime achtertuin met berging. De tuin is via een poort te bereiken. De woningen hebben drie verdiepingen, een woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Duurzame toepassingen
Wij leveren de appartementen en eengezinswoningen duurzaam en gasloos op met energielabel A++. De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming via een algemene warmtepomp. Ook heeft elk appartement een warmtepompboiler voor het warme water. Op het dak van het appartementengebouw komen zonnepanelen. De eengezinswoningen krijgen elk twee zonnepanelen en in de berging komt een combi-warmtepomp voor de vloerwarming en het warme tapwater.

Planning

Bouw gestart in mei 2022.
Oplevering in vierde kwartaal 2023 (prognose).

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. Enkele weken voor oplevering publiceren wij de appartementen en eengezinswoningen op www.woonnet-haaglanden.nl. Om te reageren op een woning moet u inschreven staan bij Woonnet Haaglanden.

 

 

Interesse?Wilt u hier graag wonen? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.