Contact
Schapenatjesduin huurappartementen (achterzijde)

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 70
Aantal parkeerplaatsen 70

Kaart

Omschrijving

Op de locatie van de voormalige sportvelden realiseren wij twee appartementengebouwen. In elk gebouw komen 35 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Onder het gebouw komen de parkeerplaatsen en bergingen. De woningen worden opgeleverd met oog voor duurzaamheid. Ze zijn volledig gasloos en voorzien van diverse duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor dragen wij bij aan een groenere toekomst en lagere energiekosten voor de bewoners. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon. Met een gebruiksoppervlakte van circa 68 m2 - 93 m2 is er voor ieder wat wils.

Planning

Bouw gestart in september 2021.
Oplevering in eerste kwartaal 2024.

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. De woningen publiceren wij enkele weken voor oplevering op Woonnet Haaglanden. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. 

Interesse?


Heeft u interesse in een huurwoning? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.