Contact
luchtfoto norfolk.jpg

Kenmerken

Status Opgeleverd
Aantal sociale huurwoningen 164
Aantal vrije sector huurwoningen 34
Aantal koopwoningen 39
Aantal parkeerplaatsen 253

Kaart

Omschrijving

Met het vertrek van de Norfolkline naar Vlaardingen kwam op het voormalige Norfolkterrein in Scheveningen (Den Haag) een groot terrein vrij. Vlakbij strand, duinen en zee. Maar ook direct verbonden met de stad. Met de levendige haven, gezellige terrasjes en winkels op loopafstand. Het project New Norfolk ligt tussen de Kranenburgweg en Houtrustweg. 

Koop en huur toelichting

Op de kop van het kanaal staat een appartementengebouw met acht woonlagen en 12 sociale en 34 vrije sector huurappartementen. Aan de Houtrustweg liggen 152 sociale huurappartementen. De sociale huurappartementen hebben 1- of 2 slaapkamers. De vrije sector huurappartementen hebben 2 slaapkamers. De appartementengebouwen voorzien gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Zo liggen er zonnepanelen op het dak. De woningen hebben energielabel A. 

Planning

De oplevering vindt gefaseerd plaats. De 39 koopwoningen aan de Kranenburgweg en de 164 sociale huurappartementen zijn opgeleverd. In het vierde kwartaal (prognose) worden de vrije sector huurappartementen in het appartementengebouw op de kop van het kanaal opgeleverd. 

Koop toelichting

Alle 39 eengezinswoningen zijn verkocht en opgeleverd.

Huur toelichting

Alle sociale huurappartementen zijn verhuurd.

Wij zijn gestart met de verhuur van de vrije sector huurappartementen. Heeft u interesse in een appartement? Klik hier.

 

Zo kwam de bouw tot stand