Contact
Kopblok New Norfolk.jpg

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 164
Aantal vrije sector huurwoningen 34
Aantal koopwoningen 39
Aantal parkeerplaatsen 253

Kaart

Omschrijving

Met het vertrek van de Norfolkline naar Vlaardingen kwam op het voormalige Norfolkterrein in Scheveningen (Den Haag) een groot terrein vrij. Vlakbij strand, duinen en zee. Maar ook direct verbonden met de stad. Met de levendige haven, gezellige terrasjes en winkels op loopafstand. Het project New Norfolk ligt tussen de Kranenburgweg en Houtrustweg. 

Koop en huur toelichting

Op de kop van het kanaal komt een appartementengebouw met acht woonlagen en 12 sociale en 34 vrije sector huurappartementen. Aan de Houtrustweg komen 152 sociale huurappartementen. Klik hier voor de situatietekening. De sociale huurappartementen hebben 1- of 2 slaapkamers. De vrije sector huurappartementen hebben 2 slaapkamers. De appartementengebouwen voorzien gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Zo komen er zonnepanelen op het dak. De woningen krijgen minimaal energielabel A. De 39 koopeengezinswoningen aan de Kranenburgweg zijn opgeleverd.

Planning

De oplevering vindt gefaseerd plaats. De koopwoningen aan de Kranenburgweg zijn opgeleverd. De 152 sociale huurappartementen aan de Houtrustweg leveren wij gefaseerd op vanaf medio juni 2019. In het derde kwartaal (prognose) wordt het appartementengebouw op de kop van het kanaal met voornamelijk vrije sector huurappartementen opgeleverd. Wij verwachten dat het gehele project eind derde kwartaal 2019 is opgeleverd.

Koop toelichting

Alle 39 eengezinswoningen zijn verkocht en opgeleverd.

Huur toelichting

De sociale huurappartementen publiceren wij gefaseerd op www.woonnet-haaglanden.nl.

 

Interesse?


Heeft u interesse in een vrije sector huurwoning van het project New Norfolk? Klik hier.