Contact
New Norfolk Arcade huurappartementen

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 164
Aantal vrije sector huurwoningen 34
Aantal koopwoningen 39
Aantal parkeerplaatsen 253

Kaart

Omschrijving

Met het vertrek van de Norfolkline naar Vlaardingen kwam op het voormalige Norfolkterrein in Scheveningen (Den Haag) een groot terrein vrij. Vlakbij strand, duinen en zee. Maar ook direct verbonden met de stad. Met de levendige haven, gezellige terrasjes en winkels op loopafstand. Het project New Norfolk ligt tussen de Kranenburgweg en Houtrustweg. 

Koop en huur toelichting

Op de kop van het kanaal komt een appartementengebouw met acht woonlagen en 12 sociale en 34 vrije sector huurappartementen. Aan de Houtrustweg komen 152 sociale huurappartementen. Klik hier voor de situatietekening. De sociale huurappartementen hebben 1- of 2 slaapkamers. De vrije sector huurappartementen hebben 2 slaapkamers. De appartementengebouwen voorzien gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Zo komen er zonnepanelen op het dak. De woningen krijgen minimaal energielabel A. De 39 koopeengezinswoningen aan de Kranenburgweg zijn opgeleverd.

Planning

De oplevering vindt gefaseerd plaats. De koopwoningen aan de Kranenburgweg zijn opgeleverd. In het eerste kwartaal 2019 (prognose) wordt het appartementengebouw op de kop van het kanaal met voornamelijk vrije sector huurappartementen opgeleverd. De 152 sociale huurappartementen aan de Houtrustweg leveren wij als laatste op. Wij verwachten dat het gehele project eind tweede kwartaal 2019 is opgeleverd.

Koop toelichting

Alle 39 eengezinswoningen zijn verkocht en deels opgeleverd.

Huur toelichting

De sociale huurappartementen publiceren wij enkele weken voor oplevering op Woonnet Haaglanden. Informatie over de vrije sector huurappartementen vindt u op www.newnorfolk.nl 

Interesse?


Heeft u interesse in een vrije sector huurwoning van het project New Norfolk? Meldt u zich hier aan.

Heeft u interesse in een sociale huurwoning van het project New Norfolk? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.