Contact
Impressie Liermolen.jpg

Kenmerken

Status In ontwikkeling
Aantal sociale huurwoningen 66
Aantal parkeerplaatsen 66

Kaart

Omschrijving

In de Lier komt de nieuwe woonwijk Lierkwartier. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De wijk is gunstig gelegen midden in het dorp met diverse voorzieningen binnen handbereik. De wijk bestaat uit drie deelgebieden: Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Landen. In deelgebied Op de Akkers komen twee appartementengebouwen genaamd Liermolen. 

 

Koop en huur toelichting

De twee appartementengebouwen Liermolen hebben drie verdiepingen en elk 33 sociale huurappartementen. Tussen de gebouwen komt groen en parkeerplaatsen voor de huurwoningen opgenomen. Rondom de gebouwen komt een groene zone. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en variëren in grootte van ca. 55 m2 tot 78 m2. Ook komen er 67 parkeerplaatsen rondom de gebouwen.

Planning

Start bouw vierde kwartaal 2021 (prognose).

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. Enkele weken voor oplevering publiceren wij de woningen op www.woonnet-haaglanden.nl. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. 

Interesse?


Heeft u interesse in een huurwoning van dit nieuwbouwproject? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.