Contact
Impressie Liermolen.jpg

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 66
Aantal parkeerplaatsen 67

Kaart

Omschrijving

In De Lier komt de nieuwe woonwijk Lierkwartier. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De wijk is gunstig gelegen midden in het dorp met diverse voorzieningen binnen handbereik. De wijk bestaat uit drie deelgebieden: Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Landen. In deelgebied Op de Akkers komen twee appartementengebouwen genaamd Liermolen.

De twee appartementengebouwen Liermolen hebben drie verdiepingen en elk 33 sociale huurappartementen. Tussen de gebouwen komt groen en komen parkeerplaatsen voor de huurwoningen. Rondom de gebouwen komt een groene zone. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en variëren in grootte van circa 55 m2 tot 78 m2. Ook komen er parkeerplaatsen rondom de gebouwen.

Planning

Bouw gestart in december 2021.
Oplevering in tweede kwartaal 2023 (prognose).

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. De woningen publiceren wij enkele weken voor oplevering op Woonnet Haaglanden. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. 

Interesse?


Heeft u interesse in een huurwoning? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.