Contact
heendijck-1.jpg

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 34

Kaart

Omschrijving

In de Heenweg komt de nieuwe woonwijk ''De Nieuwe Tuin'' met een grote diversiteit aan woningen voor starters, gezinnen en ouderen. In totaal worden 76 woningen gerealiseerd. Wij realiseren een appartementengebouw met 34 sociale twee- en driekamerappartementen.

Het appartementengebouw heeft drie verdiepingen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en een interne berging. Er zijn diverse types met een oppervlakte van circa 56 m2 tot 72 m2. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging, een ruimte voor scootmobielen met oplaadpunt en een containerruimte. De parkeerplaatsen liggen aan de voor- en zijkant van het gebouw.

Planning

Bouw gestart juni 2023.
Oplevering in vierde kwartaal 2024 (prognose).

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. De woningen publiceren wij enkele weken voor oplevering op Woonnet Haaglanden. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. 

 

Interesse?


Heeft u interesse in een huurwoning? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.