Contact
De Schoone Ley luchtfoto

Kenmerken

Status Opgeleverd
Aantal sociale huurwoningen 178

Kaart

Omschrijving

Rondom het HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag staan 610 woningen en (sociale) appartementen van het project De Schoone Ley. Ook zijn er bedrijfsruimten, een grote overdekte parkeergarage en een daktuin. Wij verhuurden in deelgebied Haagsche Kwartier 130 sociale huurappartementen (gebouwen A en F) en in deelgebied Haagsche Hof 48 sociale huurappartementen (gebouw G).

Gebouw A - 48 sociale huurappartementen 
In gebouw A zijn 36 tweekamerappartementen en 12 driekamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met vier verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen, de lift en een opstelruimte voor scootmobiels. Met de lift kan de onderliggende parkeergarage worden bereikt. De appartementen zijn op de eerste tot en met de vierde verdieping. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 58 tot 69 m2. 

Gebouw F - 82 sociale huurappartementen 
In gebouw F zijn 82 drie kamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met acht verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen, de lift en een opstelruimte voor scootmobiels. Met de lift kan de onderliggende stallingsgarage worden bereikt. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 62 tot 83 m2. 

Gebouw G - 48 sociale huurappartementen 
In gebouw G zijn één tweekamerappartement en 47 driekamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met vier verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen en de lift. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 62 tot 84 m2.

Duurzaamheid
De appartementen werden gebouwd volgens de huidige EPC-norm van 0,4 en hebben energielabel A. Op de daken van de appartementengebouwen liggen zonnepanelen voor de algemene elektra.

Planning

Opgeleverd op 5 maart 2021.

Huur toelichting

Alle appartementen zijn verhuurd.