Contact
impressie Schoone Ley gebouw A ext1.jpg

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 178

Kaart

Omschrijving

Rondom het HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag komt het project De Schoone Ley met 610 woningen en (sociale) appartementen. Ook komen er bedrijfsruimten, een grote overdekte parkeergarage en een daktuin.
Na oplevering verhuren wij in deelgebied Haagsche Kwartier 130 sociale huurappartementen (gebouwen A en F) en in deelgebied Haagsche Hof 48 sociale huurappartementen (gebouw G).

Gebouw A 48 sociale huurappartementen

In gebouw A komen 36 tweekamerappartementen en 12 driekamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met vier verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen, de lift en een opstelruimte voor scootmobiels. Met de lift kan de onderliggende parkeergarage worden bereikt. De appartementen komen op de eerste tot en met de vierde verdieping. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 57 tot 69 m2.

Gebouw F 82 sociale huurappartementen
In gebouw F komen 82 drie kamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met acht verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen, de lift en een opstelruimte voor scootmobiels. Met de lift kan de onderliggende stallingsgarage worden bereikt. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 61 tot 83 m2.

Gebouw G 48 sociale huurappartementen
In gebouw G komt één tweekamerappartement en 47 driekamerappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond met vier verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de bergingen en de lift. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en een gebruiksoppervlak variërend van 62 tot 84 m2.

Duurzaamheid
De appartementen worden gebouwd volgens de huidige EPC-norm van 0,4 en krijgen minimaal energielabel A. Op de daken van de appartementengebouwen komen zonnepanelen.

Planning

Gebouw A, F en G: bouw is gestart. De appartementen worden gefaseerd verhuurd. De verhuur van gebouw G is gestart. De verhuur van gebouw A en F volgt gefaseerd hierna. We verwachten in het vierde kwartaal 2020 alle appartementen te hebben opgeleverd.

Huur toelichting

De huurappartementen van gebouw G zijn geadverteerd op www.woonnet-haaglanden.nl. Het is niet meer mogelijk om te reageren op de huurappartementen van gebouw G.

Interesse?


Heeft u interesse in een huurappartement van gebouw A of F van dit nieuwbouwproject? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.