Contact
voorzijde5.jpg

Kenmerken

Wijk Monster
Netto huur € 925,00 p/m excl. BTW
Bruto huur € 1.119,25 p/m incl. BTW
Bouwjaar 1994
Oplevering per direct

Kaart

Omschrijving

Winkelruimte gelegen in het sfeervolle centrum van Monster met grote ketens als Hoogvliet, Aldi en Hema als trekkers. Monster heeft ca. 14.000 inwoners en kent door de ligging aan de kust een strandseizoen met verhoogd bezoekerspotentieel.

Indeling
Oppervlakte ca. 69 m² VVO

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar via bus en auto. Vrij parkeren (blauwe zone) in het hele centrum van Monster.

Huurprijs:
€ 925,– per maand te vermeerderen met de geldende BTW tarieven.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks in juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie/waarborgsom: nader te bepalen

BTW:
Verhuurder en huurder kunnen opteren voor met BTW belaste verhuur tegen de geldende BTW-tarieven. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is dat huurder voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder hieraan niet voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan Verhuurder en huurder zullen, wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige condities:
ROZ huurovereenkomst conform het standaardmodel voor winkelruimte. 

Interesse?
Bel voor meer informatie naar ons telefoonnummer (0174) 28 23 00. Of klik op de button ''Reageren'' rechtsboven op deze pagina en vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op.