Contact

U wilt de huur opzeggen van uw parkeerplaats of garagebox

De huur opzeggen van uw parkeerplaats of garagebox kan iedere dag. U hoeft dus niet te wachten tot het eind van de maand. De opzegtermijn is minimaal een maand. U vult zelf bij het opzeggen van de huur de einddatum in.

Valt uw laatste huurdag in het weekend of op een feestdag? Dan is de laatste huurdag de eerst volgende werkdag. Bijvoorbeeld: u zegt op 25 november uw huur op. De laatste huurdag is op zijn vroegst 25 december (1e kerstdag). Dit is een feestdag, daarom is de laatste huurdag de eerst volgende werkdag.

Wat gebeurt er als u uw huur heeft opgezegd?

Als u het formulier invult, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. 

Parkeerplaats - inleveren parkeerpas

In de opzegbevestiging staat hoe u de parkeerpas bij ons kunt inleveren. Dit kan (op afspraak) op ons kantoor in Naaldwijk. Of bij de complexbeheerder die de pas dan bij u ophaalt. In beide gevallen maakt u eerst telefonisch een afspraak met ons.

Garagebox - inleveren sleutels

Na ontvangst van uw opzegging nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de eindinspectie. De sleutels levert u bij de eindinspectie in.

Eindafrekening

Aan het einde van het huurcontract ontvangt u van ons een eindafrekening.

Hierop staat of:
- U nog kosten aan ons moet betalen. Bijvoorbeeld voor achterstallige huur.
- U geld van ons terugkrijgt. Bijvoorbeeld als u te veel huur heeft betaald.


Formulier huur opzeggen parkeerplaats of garagebox

Wilt u ook de huur van uw woning opzeggen? Hier vindt u het formulier voor het tegelijk opzeggen van uw woning en parkeerplaats of garagebox.

Parkeerplaats of garagebox opzeggen bij Arcade