Contact

U wilt een reparatie melden

Een lekkende kraan. Een kapotte trap. Het raam sluit niet goed meer … Soms gaat er iets kapot in uw woning. Wat doet u dan?

Meld hier uw reparatie

Dat kan op ieder moment van de dag. Dus ook 's avonds en in het weekend.

Of bel ons op (0174) 28 23 00, toets 4

Dat kan van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Heeft uw reparatieverzoek spoed?

Bel ons dan ook op (0174) 28 23 00, toets 4. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw reparatie heeft spoed als er een gevaarlijke situatie of blijvende schade ontstaat. Bijvoorbeeld bij brand of een gaslek. Dan helpen wij u direct. Kan een reparatie wachten tot de volgende werkdag? Dan helpen wij u niet direct. 

Deze schades meldt u direct bij de reparateur:

1. Een storing aan de cv/verwarming of een storing aan de mechanische ventilatie.
Bel naar Scholtes (0174) 21 34 51. 

2. Ruitschade.
Bent u via ons verzekerd voor ruitschade? Bel dan naar Centraal Beheer Achmea (0800) 026 00 28. Woont u in een appartement dat een Vereniging van Eigenaars heeft? Bel dan wel eerst met ons (0174) 28 23 00. Bent u niet verzekerd via ons? Bel dan uw eigen verzekeraar.

3. Een verstopte riolering, wc, regenpijp, gootsteen, wastafelafvoer of doucheafvoer.
Bel naar Zegwaard rioolontstopping (0800) 262 61 61. Heeft u een servicepakket? Dan betaalt u niets.

Direct een reparatie melden? Klik hier

Wie doet welke reparaties?

Sommige reparaties doen wij.

Grote reparaties doen wij. Zoals het onderhoud aan uw verwarming. Of het repareren van een kapotte trap. Hier vindt u een lijst met alle klussen. U ziet welke klussen u zelf moet doen, welke klussen wij doen en welke klussen wij voor u doen in het servicepakket.

Sommige reparaties doet u zelf.

U doet de kleinere reparaties en onderhoud zelf. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van een klemmende deur. U betaalt de kosten voor de reparaties die u zelf uitvoert. Hier vindt u een lijst met alle klussen. U ziet welke klussen u zelf moet doen, welke klussen wij doen en welke klussen wij voor u doen in het servicepakket.

Wij repareren meer als u kiest voor het servicepakket.

Wilt u dat wij meer reparaties voor u doen? Zoals het ontstoppen van uw afvoer? Dan is het servicepakket iets voor u. U betaalt hiervoor € 4,30 per maand. Hier vindt u de brochure met meer informatie over het servicepakket. Meldt u hier aan voor het servicepakket.