Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn er verzekeringen die ervoor kunnen zorgen dat de kosten van deze ongelukken laag blijven of volledig gedekt worden. 

Wij regelen de opstalverzekering voor u. Voor schade aan de woning zelf, bijvoorbeeld door brand, inbraak of storm, hebben wij een opstalverzekering afgesloten. Zodat deze schade zo snel mogelijk en deskundig hersteld wordt.

Wel raden we u aan om de volgende verzekeringen zelf af te sluiten:

link-target="_self" Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn alle spullen in uw huis, zoals uw bank of tv, goed verzekerd bij schade. Bijvoorbeeld door brand, water of inbraak. Meestal is ook gevolgschade inbegrepen. Gevolgschade is bijvoorbeeld waterschade aan behang of vloerbedekking na een lekkage.

U bent verplicht om een inboedelverzekering af te sluiten als u bij ons huurt.

link-target="_self" Glasverzekering

U betaalt altijd zelf voor glasschade. Het maakt daarbij niet uit hoe die schade ontstaat. Tenzij u een glasverzekering heeft, dan vergoedt de verzekering de schade.

Daarom raden wij u aan een glasverzekering af te sluiten. Dat kunt u via ons doen. U betaalt hiervoor € 1,20 per maand. 

Sluit een glasverzekering bij ons af
link-target="_self" Aansprakelijkheidsverzekering

Met deze verzekering bent u, uw gezinsleden of huisdieren verzekerd voor schade die u per ongeluk veroorzaakt bij een ander. 

Voorbeeld: u boort een gat in de muur om een schilderij op de hangen. Per ongeluk raakt u de waterleiding wat wateroverlast veroorzaakt bij de buren. Deze gevolgschade is dan verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering.

Veelgestelde vragen